Stadsoase De Zomertuin

Na het overweldigend succes van vorige zomer (meer dan 25.000 bezoekers in 12 weken) opent Stadsoase De Zomertuin in Eindhoven ook dit jaar op veler verzoek weer haar deuren! Deze ultieme hangout, een verborgen parel op het prachtige Camp…

Na het overweldigend succes van vorige zomer (meer dan 25.000 bezoekers in 12 weken) opent Stadsoase De Zomertuin in Eindhoven ook dit jaar op veler verzoek weer haar deuren! Deze ultieme hangout, een verborgen parel op het prachtige Campinaterrein aan de Hugo van der Goeslaan 2 in Eindhoven, zal deze zomer opnieuw dé plek worden waar alles voor een perfecte zomerdag samenkomt. Organisatoren One of the Guys, PHOOD Kitchen en BPD staan in de startblokken om te openen wanneer de maatregelen het toelaten. Gedurende de maanden (mei,) juni, juli en augustus wordt er verscholen achter alle hectiek van de Eindhovense stad een oase van rust gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Dé plek waar food & drinks en ontspanning & entertainment er heel de dag voor zorgen dat niemand -van jong tot oud- er meer weg wil. Ofwel: genieten van dat overbekende en heerlijke vakantiegevoel, maar dan in eigen stad op fiets- of loopafstand. Geen zee, maar wél met de blote voeten in het strandzand met een heerlijke cocktail in de hand.

MEGA UPGRADE 

Dit jaar krijgt de Stadsoase een mega upgrade die het ultieme vakantiegevoel nog verder zal versterken. De Zomertuin wordt sfeervol en coronaproof ingericht voor maximaal 500 gasten met onder meer een nieuwe look & feel, rooftop plekken en een kids oase. Het food assortiment wordt uitgebreid in zowel lunch als diner voor good food all day. Met de voetjes omhoog genieten van urban streetfood met de lekkerste cocktails en (speciaal)bieren. Ook qua entertainment wordt er gezorgd dat de bezoekers worden verwonderd en vermaakt door bekend en upcoming talent van hoog niveau.

Wanneer

  • dagelijks t/m 1 oktober 2021

Waar

Contact

Adres:
PHOOD
Kanaaldijk-Zuid
5613 LE Eindhoven
Plan je route