Eskil Vogt

De 9-jarige Ida en haar gezin zijn net verhuisd naar een appartementencomplex in een buitenwijk van Oslo. Het is zomervakantie en Ida moet met…

De 9-jarige Ida en haar gezin zijn net verhuisd naar een appartementencomplex in een buitenwijk van Oslo. Het is zomervakantie en Ida moet met haar autistische zus Anna buiten gaan spelen. Op het speelplein ontmoeten ze Ben, een eenzame jongen die gepest wordt door andere kinderen uit de buurt. Hij neemt Ida mee naar het bos en laat haar zien dat hij een flessendop kan bewegen met zijn geest. Ondertussen raakt Anna op het plein bevriend met Aisha, een jong meisje met vitiligo. Anna kan niet praten, maar op een of andere manier kunnen de twee toch met elkaar communiceren. De vier kinderen beginnen van alles uit te proberen om hun nieuw ontdekte gaven te verkennen. Aisha helpt Anna met praten, tot iedereens grote vreugde. Ben komt erachter dat hij in de hoofden van andere mensen kan kruipen en ze zo kan laten doen wat hij wil. Langzaam maar zeker verandert het onschuldige spel in gevaarlijke situaties.

Een beklemmende, bijzonder ijzingwekkende thriller van Oscar-genomineerde Noorse scenarist en regisseur Eskil Vogt, die ook meeschreef aan alle films van Joachim Trier.

Wanneer

  • Woensdag 10 augustus 2022 om 16.30 uurTickets

Waar