Met een groep op pad

Eindhoven het bezoeken waard? Zeker weten! Er zijn veel mogelijkheden in Eindhoven voor een dagje uit met een groep. De afdeling Groepsprogramma’s helpt je graag in je zoektocht naar het groepsuitje dat bij je past.

Ontdek Eindhoven

Eindhoven barst van de energie! Nieuwkomers vonden én vinden hier ruimte voor nieuwe kansen. Samen met de inwoners van Eindhoven geven zij de stad vorm. Die energie delen we graag. Het rijke industriële verleden, de bijzondere architectuur, het creatieve ondernemerschap en unieke evenementen zoals lichtkunstfestival GLOW Eindhoven en Dutch Design Week maken van Eindhoven een stad om te onthouden.
Het hergebruik van industriële erfgoed, de creativiteit op het gebied van design en de prikkelende transformatie van deze gastvrije stad maken Eindhoven uniek. Ontdek onder begeleiding van een ervaren stadsgids de veelzijdigheid van deze moderne, maar tegelijkertijd ook historische stad. 

Dag op maat 

Een dag op maat of bijzondere vraag? Wij helpen je graag met het organiseren van een complete dag op maat. Vanwege ons brede netwerk openen wij deuren die vaak voor het publiek gesloten blijven. Of je nu voor het eerst in de stad bent of de stad al dénkt te kennen: wij weten elke groep te verrassen. 

Meertalig

Onze groepsprogramma’s met stadsgids zijn in diverse talen mogelijk: Engels, Duits en Frans. Overige talen in overleg.

Persoonlijk advies?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Groepsprogramma’s Eindhoven

groepen@eindhoven247.nl
+31 (0)40 2979115

Tourist Information Eindhoven / VVV
Stationsplein 23-02 
5611 AC Eindhoven

Volg de stadsgidsen ook via Facebook!