Anouk van den Boogaard

| Claire van der Elst

Anouk van den Boogaard is sinds drie jaar bedrijfsleider van de SUBBAR en SUBmarine bij PLAN-B op De Hurk, waar ze samen met Mahmoud Saïd de horeca, lunchroom en catering regelt en evenementen organiseert. Via het Nacht Collectief Eindhoven zet Anouk zich ook in voor het nachtleven van de stad. 

Hoe beweegt Anouk van den Boogaard zich door het uitgaansleven, wat verrast haar en waar gaat haar hart sneller van kloppen?

Drankjes
“Ik ga heel graag naar café Bommel en café Wilhelmina. Ik ben een echt horecamens en op deze plekken voel ik me erg thuis. Hier kan ik alleen heen, als vrouw, een boekje lezen, waarmee ze een beetje een verlengstuk van mijn woonkamer worden.”

Muziek
“Studentenkamerfestival Stukafest maakt me echt heel blij. In studentenkamers treden artiesten op met muziek, theater en spoken word. Ook Popronde vind ik echt kei-leuk! PopEi is weer terug, opgeknapt en super mooi. Met de Nacht van Strijp-S ben ik daar uren geweest. Vroeger ging ik ook graag naar So What’s Next in het Muziekgebouw!”

Festival
“Mijn hart gaat echt sneller kloppen van Down The Rabbit Hole, in de zomer in Beuningen! Een hippe festivalprogrammering en publiek dat niet zo is ‘van zien en gezien worden’. Vorig jaar in mei ging ik voor het eerst naar Horst Arts & Music Festival in Vilvoorde, België. Een kunstwereld met goed programma, echt uniek.”

Kunst
“Ik laat mezelf graag ergens mee naartoe nemen. De laatste keer was dat naar MU. Het liefst ga ik naar laagdrempelige experiences zoals op Sectie C of in het Van Abbemuseum.

Bewegen
“Op m’n racefietsje ben ik altijd onderweg, het is mijn favoriete manier om te bewegen. Wandelen door het Philips de Jonghpark is heel chill. Voelt alsof je echt in een wereldstad bent. En wandelen door Strijp-S met een koffietje en kijken wat er bij Rararadio allemaal gebeurt, kei-leuk!”