Eindless magazine

People, places, poetry & profit​ in the greater Eindhoven - or all that you need to know about life & times in the Brainport Region

Welkom bij Eindless – dé plek waar je met een frisse mix van verhalen, agenda en service een unieke kijk op deze regio vol innovatie, technologie en culturele diversiteit krijgt. Het magazine verschijnt in het Nederlands en Engels en wordt bezorgd op 30.000 huisadressen in Eindhoven en omgeving en op > 900 culturele en sportieve locaties, bedrijven, uitgaansgelegenheden en campussen. 

Less magazine, more journal: lees de nieuwe must read in Brainport ook online!

Onze missie is om de onzichtbare kracht van (de regio) Eindhoven zichtbaar te maken. Die zit in de mensen. Eindless brengt succes op het gebied van internationale profilering, economische slagkracht én leefbaarheid in (de Brainportregio) Eindhoven via een online en offline mediaplatform naar de ‘next level’. Eindless faciliteert en stimuleert de community op zowel stedelijk als Brainportniveau waar inspiratie, activering en kruisbestuiving een belangrijke rol spelen. Be proud en tell it: successen delen en etaleren. Maar: we nodigen iedereen uit om mee te doen!

 

 

 

 
 
See for English below; vind eerdere Eindless magazines hier

 

 • Maatschappij - Queer040

  Mag Eindhoven nog een tikje inclusiever? Gráág, ook als het aan stichting Queer 040 ligt die daarom bijdraagt aan de integratie en emancipatie van de LHBTIQ’ers in Eindhoven en omgeving.

  Maatschappij - Queer040
 • Stad & Land - Eindhoven BackYard

  Veel mensen in Eindhoven beseffen niet dat om de hoek een prachtige achtertuin ligt: de geweldige natuur in en om Eindhoven, waaronder de Kempen. De bossen en heidevelden nodigen uit tot sportieve en rustige activiteiten, van mountainbiken tot yoga. 

  Stad & Land - Eindhoven BackYard
 • Stad & Land - De Hospes

  Uitbater Bennie van Hooff (64) gaat met pensioen en hij heeft zijn zaak te koop gezet. Het is april en het fietscafé, een populaire halteplaats op diverse routes door de bosrijke omgeving, opent toch weer zijn deuren. 

  Stad & Land - De Hospes
 • Alle artikelen

  Meer losse artikelen lezen? Dat kan hier!

  Alle artikelen

English edition Eindless Magazine