Eindless

Welkom bij Eindless – dé plek waar je met een frisse mix van verhalen, agenda en service een unieke kijk op deze regio vol innovatie, technologie en culturele diversiteit krijgt. Het nieuwe magazine verschijnt in het Nederlands en Engels en wordt bezorgd op 30.000 huisadressen in Eindhoven en omgeving en op > 900 culturele en sportieve locaties, bedrijven, uitgaansgelegenheden en campussen. 

Less magazine, more journal: lees de nieuwe must read in Brainport ook online!

 

 
See for English below. 

 

Eindless magazine

People, places, poetry & profit​ in the greater Eindhoven - or all that you need to know about life & times in the Brainport Region

Onze missie is om de onzichtbare kracht van (de regio) Eindhoven zichtbaar te maken. Die zit in de mensen. Eindless brengt succes op het gebied van internationale profilering, economische slagkracht én leefbaarheid in (de Brainportregio) Eindhoven via een online en offline mediaplatform naar de ‘next level’. Eindless faciliteert en stimuleert de community op zowel stedelijk als Brainportniveau waar inspiratie, activering en kruisbestuiving een belangrijke rol spelen. Be proud en tell it: successen delen en etaleren. Maar: we nodigen iedereen uit om mee te doen!

Met voorbeelden promoten we de unieke combinatie van de creatieve rechter hersenhelft met de technische linker hersenhelft van onze regio in de wereld. We verbinden hard(ware) met d met hart met t. Eindless etaleert Eindhoven in de volle breedte. Als stad van talent. Met goeie verhalen die schuren. Kritisch maar ook spraakmakend. Luchtig maar ook verdiepend. Over ontwikkelingen, leuke dingen in Eindhoven, Helmond en de regio. Over en voor mensen met hart voor de stad. De krant die je wil lezen. Om te weten wat de Brainportregio heeft te bieden.

Deel het magazine gemakkelijk via onderstaande knoppen.

English edition Eindless Magazine