Eindless

Welkom bij Eindless – dé plek waar je met een frisse mix van verhalen, agenda en service een unieke kijk op deze regio vol innovatie, technologie en culturele diversiteit krijgt. Het nieuwe magazine verschijnt in het Nederlands en Engels en wordt bezorgd op 30.000 huisadressen in Eindhoven en omgeving en op > 900 culturele en sportieve locaties, bedrijven, uitgaansgelegenheden en campussen. 

Less magazine, more journal: lees de nieuwe must read in Brainport ook online!

Eindless magazine

People, places, poetry & profit​ in the greater Eindhoven - or all that you need to know about life & times in the Brainport Region

Onze missie is om de onzichtbare kracht van (de regio) Eindhoven zichtbaar te maken. Die zit in de mensen. Eindless brengt succes op het gebied van internationale profilering, economische slagkracht én leefbaarheid in (de Brainportregio) Eindhoven via een online en offline mediaplatform naar de ‘next level’. Eindless faciliteert en stimuleert de community op zowel stedelijk als Brainportniveau waar inspiratie, activering en kruisbestuiving een belangrijke rol spelen. Be proud en tell it: successen delen en etaleren. Maar: we nodigen iedereen uit om mee te doen!

 

 

 

 
 
See for English below; vind eerdere Eindless magazines hier

 

Met voorbeelden promoten we de unieke combinatie van de creatieve rechter hersenhelft met de technische linker hersenhelft van onze regio in de wereld. We verbinden hard(ware) met d met hart met t. Eindless etaleert Eindhoven in de volle breedte. Als stad van talent. Met goeie verhalen die schuren. Kritisch maar ook spraakmakend. Luchtig maar ook verdiepend. Over ontwikkelingen, leuke dingen in Eindhoven, Helmond en de regio. Over en voor mensen met hart voor de stad. De krant die je wil lezen. Om te weten wat de Brainportregio heeft te bieden.

Deel het magazine gemakkelijk via onderstaande knoppen.

 • Innovatie: Medicijnwijs

  Foutief medicijngebruik - verkeerd bewaren of innemen, dosis overslaan, combinaties met voedsel - kan ernstige (en zelfs fatale) gezondheidsproblemen geven, blijkt wel uit bijna 50.000 ziekenhuisopnames per jaar in Nederland. Farmaceut en CEO Claudia Rijcken en haar team van startup Pharmi geven er vanaf de High Tech Campus Eindhoven met een app antwoord op.

  Innovatie: Medicijnwijs
 • Eindhoven door de ogen van: Anouk van den Boogaard

  Anouk van den Boogaard is sinds drie jaar bedrijfsleider van de SUBBAR en SUBmarine bij PLAN-B op De Hurk, waar ze samen met Mahmoud Saïd de horeca, lunchroom en catering regelt en evenementen organiseert. Via het Nacht Collectief Eindhoven zet Anouk zich ook in voor het nachtleven van de stad. 

  Eindhoven door de ogen van: Anouk van den Boogaard
 • Focus: Jumpmovement

  Ineke Hurkmans staat middenin het Eindhovense culturele en alledaagse leven. Met haar aanstekelijke lach en explosieve energie draagt ze actief bij aan de groei van de lokale gemeenschap, zakelijk, maar ook bijvoorbeeld als DJ. Haar ogenschijnlijk eenvoudig concept Jump Movement bevat een gespreksmethode die beweging en verbondenheid in organisaties en groepen creëert.

  Focus: Jumpmovement
 • Alle artikelen

  Meer losse artikelen lezen? Dat kan hier!

  Alle artikelen

English edition Eindless Magazine