Ontmoet stadsgids Anneke

Een kleine 6 jaar ben ik als stadsgids aan de slag voor Eindhoven247!

Heerlijk om mensen Eindhoven en natuurlijk ook Strijp-S te laten ontdekken en te ervaren. De reacties als “jeetje wat heeft Eindhoven veel te bieden”, “wat een verrassende creatieve en bruisende stad is dit” en “ik woon zelf al jaren in Eindhoven, maar deze bijzondere plekjes kende ik nog niet”, daar doe ik het voor.


Naast een stukje geschiedenis vertel ik je ook over de transformatie die Eindhoven door heeft gemaakt en nog steeds gaande is. Te voet door het centrum van Eindhoven of Strijp-S of op de (tandem)fiets om zo de plekjes net buiten het centrum ook mee te kunnen pikken. Een van deze plekjes is het NRE terrein, waar ik ook in mijn vrije tijd graag neerstrijk op het levendige terras van Cyklist is hét wieler- en eetcafe in Eindhoven of bij winterweer lekker binnen met een speciaal biertje en een goed gesprek.


Ga met me mee en ontdek meer van dit soort leuke plekjes in de stad, Strijp-S-T-R of net daarbuiten zoals Woensel-West, de parken en Philips Fruittuin, Campina- en het NRE terrein! Ervaar waarom Eindhoven bekend staat om zijn design, technologie, kennis, creativiteit en gezelligheid! 

Anneke Leenders