Ontmoet stadsgids Christel

Hallo, ik ben Christel Walraven, een geboren en getogen Eindhovense. Ik hou van deze stad!

Mijn enthousiasme is ontstaan als vrijwillige Navigator voor de binnenstad. Door mijn gidswerk is mijn passie alleen maar toegenomen. Los van de hot-spot citywalk, Strijp-S wandeling of bijvoorbeeld fietstours, verzorg ik regelmatig op de 1e vrijdagavond van de maand een bijzondere wandeling voor de nieuwe internationals in de stad. Deze geven mij veel energie en voldoening. Elke keer weer een andere samenstelling, de gasten genieten van het moois en de verhalen die bij Eindhoven horen. Door het onderling contact tussen verschillende nationaliteiten ontstaat er verbinding. Hoe mooi kan het zijn.. Mijn talenkennis geeft de mogelijkheid om ook regelmatig tours voor Duitse middelbare scholieren te geven. Ben zelf gewend aan 2 pubers thuis, dus de scholieren enthousiasmeren is mij op het lijf geschreven. De wandelingen zijn voor mij geslaagd als er interactie is tussen mij en de groep. Aan het einde van de tour ook nog een applausje? Of een complimentje over mijn enthousiasme? Dan voelt het echt niet als werk, maar een prachtige 'hobby'. 

Eindhoven was nog nooit zo mooi als nu. Ik ontmoet je graag.