Ontmoet stadsgids Irene

Ik stel me voor: Irene Fuchs. Eindhovense, in hart en nieren.

Ik fiets en wandel graag, en ga op pad met mijn olijfgroene Daf 33, ook wel bekend als het 'pientere pookje'. Vanaf het eerste uur ben ik betrokken geweest vanuit de organisatie bij het schrijven van de verhaallijn van Strijp-S.
Mijn enthousiasme, humor én passie voor de stad Eindhoven zijn nogal aanstekelijk. Interactie verbindt en is altijd onderdeel van mijn programma. Ik probeer de connectie te zoeken in specifieke aspecten zoals interesses en de achtergrond van het gezelschap.

Eindhoven is ambitieus, transformerend, een tikkeltje ruw, veelzijdig in architectuur, creatief en heeft in mijn ogen heel wat te bieden. Een stad die uitgroeide tot het epicentrum van Brainport regio. Eindhoven is uniek en anders. Dat bijzondere verhaal, dat mag ik delen. Een voorrecht!

Verassende tours
Tijdens mijn tours neem ik je mee in een bijzondere beleving door de stad, op mijn eigen gevoel. De bezoeker is vaak aangenaam verrast! De rol van Philips op de groei van de stad. Transformatie industrieel erfgoed in binnenstedelijke ontwikkeling. Street art en urban culture, design. Architectuur. Duurzaam ondernemen. Zomaar wat items die de revue passeren. Of het nu om een city center tour, Strijp-S (T&R) wandeling of fietstocht gaat. 

Laat je leiden en verleiden: Eindhoven is 'the place to be'. Voor ieder wat wils. Ik geef mijn energie én die van de stad graag door. Daar sta ik voor, en Eindhoven ook!