Another Green World - STRP & Jameszoo, konduku, Amy Root, Bram Stadhouders e.a.

Een unieke ervaring op een even unieke plek: STRP en Unusual Suspects organiseren een reeks kleinschalige concerten – mét soundwalk - in het Voedselbos van de Wielewaal in Eindhoven.  

Soundscape concerten
Landgoed De Wielewaal is nog steeds een voor publiek afgesloten gebied. In de laatste dagen van augustus opent het grondgebied waar wijlen Frits Philips jaren woonde voor even de poorten. Onder de naam Another Green World klinkt van donderdag 26 t/m zondag 29 augustus in het Voedselbos (Elburglaan) van De Wielewaal een reeks intieme elektronische concerten.

Concerten die beginnen met soundscapes van Jameszoo, Konduku, Amy Root en Bram Stadhouders, gevolgd door een live optreden van de artiesten met eigen werk. Het album van Another Green World van soundscape-pionier Brian Eno vormde een inspiratiebron voor de nieuwe soundscapes. De concerten vinden dagelijks plaats om 17:00 en 20:00 uur voor een zittend publiek in coronaproof opstelling. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Soundwalks
Tijdens deze dagen weerklinken de soundscapes ook op wandelroutes in het nabijgelegen Philips de Jonghpark, te beluisteren via de door de geluidskunstenaars Strijbos & Van Rijswijk ontwikkelde Soundwalk app. Hoe dichter je bij bepaalde ‘geluidscirkels' op de plattegrond komt, hoe meer muzieklagen hoorbaar worden. In het Philips de Jonghpark zijn twaalf soundwalks te beluisteren, geschreven door Jameszoo, Konduku, Amy Root, Bram Stadhouders, Mathilde Nobel en Strijbos & Van Rijswijk. Download de Another Green World-app in de Apple store of Google play, zet je hoofdtelefoon op en kies je eigen routes met je favoriete artiesten in het Philips de Jonghpark.

Another Green World markeert een nieuw hoofdstuk in de muziekprogrammering van festival STRP. Het festival dat een reputatie opbouwde met grote headlinershows, richt zich nu meer op genre overschrijdend talent en verrassende eigen producties zoals Another Green World.

donderdag 26 augustus | Jameszoo
vrijdag 27 augustus | Konduku
zaterdag 28 augustus | Amy Root
zondag 29 augustus | Bram Stadhouders

Voedselbos De Wielewaal  | donderdag 26 t/m zondag 29 augustus | 17.00 en 20.00 u 
 & 12 Soundwalks |  Philips de Jonghpark | 24/7

Bestel kaarten