Strijp-S- transformatie industrieel erfgoed

Eindhoven heeft veel ervaring op het gebied van stadsontwikkeling. Strijp-S is hier van het perfecte voorbeeld. Een uniek industrieel erfgoed in binnenstedelijke herontwikkeling. De robuuste voormalige Philipsfabrieken stralen de energie en kracht uit van vroeger. Transformatie van formaat naar een dynamische creatieve stadswijk, waar samensmeltingen ontstaan tussen bewoners, bedrijven en bezoekers. De gids neemt je mee in belevenisvolle storytelling omtrent de geschiedenis en transformatie van Strijp-S. Breng een bezoek aan een historisch Philipsgebouw zoals de Machinekamer en het Natlab. Ook nieuwe initiatieven zoals duurzaamheid komen aan bod. Tip Combineer de rondleiding met een bezoek aan Strijp-T en/of Strijp-R (Piet Hein Eek!).

Goed om te weten

  • Algemeen geldt een maximum van 15 personen per gids.
  • Wandelingen zijn dagelijks mogelijk maar zijn altijd op basis van beschikbaarheid. Na telefonisch contact ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van het programma.
  • De gidsen spreken verschillende talen, vraag naar de mogelijkheden.

Tarief

  • Het basistarief van een rondleiding bedraag € 145,00 per stadsgids en omvat een rondleiding van 1,5 uur. Het uurtarief wordt niet opgesplitst in kleinere tijdseenheden.
  •  De factuur wordt vooraf per email toegestuurd.
  • Wijzigingen en annuleren dienen minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan het programma schriftelijk te worden gemeld. Bij annuleringen vanaf 1 maand voor bedoeld tijdstip worden kosten in rekening gebracht.

Reserveren
Bij voorkeur drie weken voor het geplande bezoek kun je contact opnemen met ons team van de afdeling Groepsprogramma’s van Eindhoven247 (040 2979115, groepen@eindhoven247.nl ).

Reserveren kan per mail of telefonisch (van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 uur).