Eindje AAN: we zetten de stad aan!

Om trots op te zijn: het rijke amateurkunstveld van Eindhoven. Met Eindje AAN zetten CKE, amateurkunstenaars en partners uit de stad samen het amateurkunstveld in de spotlight. De stad is daarbij het podium voor verschillende activiteiten. Voor amateurkunstenaars en voor de Eindhovenaar, om aan mee te doen of van te genieten. Zo geeft CKE een boost aan het kleurrijke amateurkunstveld van Eindhoven.

Eindje AAN heeft als doel amateurkunstenaars weer zichtbaarheid te geven. Letterlijk, door activiteiten in de stad, waaraan individuele kunstenaars en amateurkunstverenigingen meedoen. Doordat zij hun werk laten zien krijgt ook het publiek weer oog voor de creativiteit die Eindhovenaren te bieden hebben. Door Corona kon er de afgelopen 2 jaar veel niet. De focus ligt met Eindje AAN op wat er weer wél kan. Samen of individueel.

Eindje AAN is er voor iedereen
Voor creatievelingen, (amateur)kunstenaars en cursisten dus, maar ook voor willekeurige inwoners en voorbijgangers.

Wil je AAN als bezoeker?
Kies dan voor een van de workshops, waarmee je fotografie- of schrijf-talent kunt ontplooien of ga, onder het genot van een hapje een drankje luisteren naar singer-songwriters. Laat je verrassen door kunst op onverwachte plekken of… voeg zelf activiteiten toe aan het programma.

Ben je amateurkunstenaar?
Dan nodigt CKE je van harte uit om zelf activiteiten te organiseren, en zo weer in de spotlights te komen. We hebben een toolkit voor
je samengesteld.

Huis van amateurkunst

CKE wil dat alle inwoners van Eindhoven de kans krijgen om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Want kunst en cultuur is van essentieel belang voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Creativiteit is voor iedereen, dat is ons doel. CKE ondersteunt als het expertisecentrum Amateurkunst de vele georganiseerde en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven met haar kennis, netwerk, faciliteiten en repetitieruimten en financieringsregelingen, ook in deze tijd.
 

bezoek de webiste van CKE