Ontmoet stadsgids Jessica

Met veel plezier stel ik mezelf graag aan jullie voor: Jessica Mennen - van Eeken.

Na het afronden van mijn toeristische opleiding ben ik gelijk aan de slag gegaan in de branche als reisbegeleidster. Ik heb al op veel plaatsen mogen gidsen, wereldwijd, maar van Eindhoven ben ik écht gaan houden.
Designstad met een werelds karakter, een grote variëteit aan (industriële) architectuur. Dynamische ontwikkeling, een grote toekomstvisie met voelbare energie.
Als meertalige gids laat ik jou het liefst de stad écht beleven. Ergens binnenkijken, een bijzondere ontmoeting, de stad echt ervaren. Ik geef graag kort en bondig historische achtergrondinformatie, zodat je begrijpt waar je bent en wat je ziet. Vervolgens richt ik mij op de tastbare verhalen, speel ik in op de interesses van de groep en laat ik zeker mijn persoonlijke favoriete plekken zien. Op de fiets ben ik in mijn element, je ervaart dan optimaal de veelzijdigheid van de stad. GLOW Eindhoven, Light is life! is mijn favoriete evenement, daarmee is mijn gids carrière in Eindhoven begonnen.


Groepsprogramma’s Eindhoven247 zorgt er voor dat mijn kennis te allen tijden up-to-date blijft middels bedrijfsbezoeken.
Ik kijk er naar uit om jullie snel in Eindhoven te mogen begroeten!