Eindhoven het bezoeken waard? Zeker weten! Er zijn veel mogelijkheden in Eindhoven voor een dagje uit met een groep. Wij helpen je graag in je zoektocht naar het groepsuitje dat bij je past.

Ontdek Eindhoven met een gids
Eindhoven barst van de energie! Nieuwkomers vonden én vinden hier ruimte voor nieuwe kansen; samen met de inwoners van Eindhoven geven zij de stad vorm. Die rijk stromende energie delen we graag. Het rijke industriële verleden, de bijzondere architectuur, het creatieve ondernemerschap en unieke evenementen zoals lichtkunstfestival GLOW Eindhoven en Dutch Design Week maken van Eindhoven een stad om te onthouden.
Het hergebruik van industrieel erfgoed, de creativiteit op het gebied van design en de prikkelende transformatie van deze gastvrije stad maken Eindhoven uniek. Onder begeleiding van een ervaren stadsgids ontdek je de veelzijdigheid van deze moderne, maar tegelijkertijd ook historische stad. 
Je kunt in diverse talen deelnemen aan een groepsprogramma met stadsgids: Engels, Duits en Frans. Overige talen in overleg.

Dag op maat 
Vanwege ons brede netwerk openen wij deuren die vaak voor het publiek gesloten blijven. Of je nu voor het eerst in de stad bent of de stad al dénkt te kennen: wij weten elke groep te verrassen. Het organiseren van een complete dag op maat was nog nooit zo eenvoudig. Wil jij ook een dag op maat of heb je een bijzondere vraag?

Neem contact op met Tourist Information Eindhoven / VVV via
Tourist Information Eindhoven / VVV
Groepsprogramma’s Eindhoven
+31 (0)40 2979115 
groepen@eindhoven247.nl
Stationsplein 23-02 
5611 AC Eindhoven